tiistai 30. lokakuuta 2012

Joulukortit kierrätysmateriaalista

Olen ehdottomasti jouluihminen ja innoissani joulukarkeista ja glögistä kauppojen hyllyillä <3 Siispä ajattelin, että ei ole liian aikaista kirjoittaa joulukorteista.. Toivottavasti näistä on iloa jollekin.
Meillä säästetään aina joulupaperit ja niistä olen aina tehnyt myös joulukortit, nättejä kuvioita saa kätevästi hyödynnettyä muutenkin kuin vaan pakkaamiseen.. Teen joulukortit aina heti joulun jälkeen, yleensä välipäivinä käytetyistä lahjapapereista ja pitkiksien ym. pahvipakkauksia hyödyntäen.
Viime vuoden korteissa ainut uusi materiaali on riisipaperi pahvin ja kuusikuvion välissä. Kuuset on leikattu joulupapereista ja pahvit pelastettu kesätyöpaikan pahvinkeräysastiasta :) Niitä jäi vielä ainakin seuraavaksikin vuodeksi. Kääntöpuolella on nuottipaperia joka on siivottu viulukotelosta ja sen päälle liimattu valkoinen paperi tekstille on leikattu monisteiden ym. alareunoista. Ensi vuoden joulukortit on siis jo tehty, mutta en paljasta vielä, millaiset niistä tuli.. Sen voin kertoa, että ne on jälleen tehty kierrätysmateriaalista, ja että vanhoja nuotteja on silputtu tälläkin kertaa.
Tässä siis viime joulun kortti:


Löysin myös joltakin edelliseltä vuodelta jääneitä kortteja. Näissäkin on jälleen lahjapaperista leikattu kuvio. Valkoinen korttipohja on uutta mutta punainen väliosa on tapettikirjasta leikattu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti