maanantai 11. maaliskuuta 2013

Sokka irti -villasukat

Uuden levyn myötä tulee inspiraatio myös uusiin sukkiin.. :D Täksi talveksi tein Jarelle tällaiset villasukat, eivät tosin ihan ehtineet koko talveksi lämmittämään... Ispiraatio sukkiin iski lopullisesti Pipefesteillä Heinäkuun lopussa, alempana olevista kuvista voitte päätellä tarkemman inspiraation lähteen :) Väritys oli levyn myötä jo selvä, mutta ihan tasaraitaa en halunnut kuitenkaan tehdä.
Lankana taas kerran 7 veljestä väreinä tummansininen, valkoinen ja punainen. Sokka-kuviot on kirjailtu sukkiin jälkikäteen.

 
Sukat valmistuivat nopeasti, vaikkakin raidoituksen takia tuli hieman ylimääräistä pääteltävää. Kuvion suhteen ei ollut ongelmia toteutustavan päättämisen jälkeen.
Nämäkin sukat ovat olleet siis jo pitkään valmiina, mutta nyt vasta pääsin ne antamaan. Saaja vaikutti tyytyväisiltä ja edelliset ovat kuulemma olleet käytössä ihan viime aikoinakin :)

 
Nämä kuvat ovat siis Pipefesteiltä 2012, huomaatte varmaankin neuletakin raidoituksen :D
Ja kyllä, inspiraation voi saada ihan mistä vain.

 
Uutta levyä (ja inspiraatiota sukkiin) odotellessa tässä vielä edellisen levyn uusinta videota :)
Toivottavasti YTL:ää ei haittaa että tämän päivän äidinkielen esseessä siteerasin hieman biisin sanoja :D 
 
Tässä vielä kuva perjantaiselta keikalta


2 kommenttia:

  1. Taidat fanittaa ihan tosissasi Jarea :) Blogissani olisi sinulle haaste : http://puhde.blogspot.fi/2013/03/haaste-11111111.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäisen levyn ostin 2004 ja sille tielle on jääty.. Keikkoja takana kohta 20 jos olen pysynyt laskuissa :) Äitini sanoin olen muuten ihan järkevä :D

      Poista