torstai 2. toukokuuta 2013

Rähinä Records-villasukat Dj Luomalle

Kuten olette saattaneet huomata, olen tehnyt räppäreille villasukkia vuosien varrella.. Yksi ihminen on seurannut sitä sivusta ja nyt hänenkin oli korkea aika saada omansa! Kyseessä on siis Dj Luoma


Mustat perussukat ehtivät olla jo hetken aikaa valmiina odottamassa sopivaa kuviointia. Loppuviimein päädyin pohdiskeluissani jo vanhaan suunnitteluun ja kaivoin arkistoista Rähinä Recordsin logon, jonka sitten kirjailin sukkiin.

 
Huomasin aiemmin, että kuvio olisi huomattavasti helpompi toteuttaa jälkikäteen kirjailtuna, kun kerran aloitin sillä lapasia kirjoneuleena. Päädyin lopulta pelkkiin ääriviivoihin, sillä mielestäni ne olivat paljon siistimmät.
Ensimmäisen kuvion kirjailussa ei ollu mitään ongelmia, mutta toisesta piti jälleen kerran saada tarpeeksi samanlainen. Ihan identtinen siitä ei tullut vieläkään, mutta sai kelvata :D
 
 
Sain sukat annettua Kouvolassa muutama viikko sitten, kun olin menossa ystäväni luokse viikonlopuksi ja keikka sattui matkalle oikein sopivasti. Vuodenaika villasukille ei välttämättä ollut ihan paras, mutta ovat sitten annettuna jo ensi talven varalle..
 
 Ps. Luoma, se kuva olis kiva :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti