keskiviikko 21. elokuuta 2013

Lankatuliaisia Pekingistä

Kesän aikana on tapahtunut kaikenlaista ja blogin päivittäminen on jäänyt vähemmälle (kun en ole ehtinyt ja viitsinyt päätellä lankoja ja kuvata). Käsitöitä on kuitenkin valmistunut jonkin verran. Kesään on mahtunut mm. ylioppilasjuhlat, rippijuhlat, töitä, Pekingin matka ja tieto uudesta opiskelupaikasta. Ensi viikolla on tiedossa muutto toiselle puolelle Suomea.
Olin siis äitini kanssa Pekingissä Heinäkuussa 9 päivää. Hotelliamme vastapäätä sattui sopivasti olemaan lankakauppa. Olimme Redwall hotellissa, joka on melko lähellä kiellettyä kaupunkia. Lankakaupan aukioloajoista ei ole havaintoa, tuntui siltä, että se oli auki ja kiinni miten sattuu, mutta sain ostokseni tehtytä aamupäivästä kun olimme lähdössä hotellilta. Ostin kilon leijonankeltaista lankaa, josta olisi suunnitelmissa tehdä joku villapaita tai -takki itselle joskus, kunhan sopiva malli löytyy :)
 
Koostumuksesta ei ole varmuutta, kun kaupassa ei puhuttu englantia (ymmärrettiin kyllä, kuten yleensä muuallakin). Pakkauksen tietojen mukaan sanoisin että 60% villaa, 10% keinokuitua ja loppu 30% voisi olla sikkiä. Lanka on jonkin verran ohuempaa kuin Gjestalin Maija. Tämä lanka myytiin 100g vyyhdeissä, joita ostin siis 10. Maksoin kaikista 10 vyyhdistä 120 juania, joka on tämän hetkisellä kurssilla n.14€.
Samassa kaupassa oli myös melko paljon konekirjontalankoja ja myös jonkin verran nappeja.


Kuvassa lanka on liian oranssia, mutta en saanut valaistusta enkä asetuksia säädettyä paremmiksi.

Tässä vielä muutama kuva reissulta muuten :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti