perjantai 22. marraskuuta 2013

Pitkästä aikaa!

Lueskelin Mummo-sarjiksia ja tästä kuvasta tuli mieleeni, että en olekaan tainnut päivittää tänne hetkeen mitään..
Sarjakuva siis täältä alunperin :)
 
Viime kerrasta on jo sen verran aikaa, että tässä välissä on tapahtunut paljon kaikenlaista. Pääsin opiskelemaan yliopistoon ja muutin siis pois kotoa toiselle puolen Suomea, n. 400km päähän. Opiskelu on vienyt paljon aikaa ja koulun kirjastossa on tullut laskettua usein iltaseitsemään saakka. Myös viikonloput ovat vierähtäneet kouluhommien parissa.  
 
Käsitöitäkin on valmistunut, mutta en ole saanut aikaiseksi joko päätellä lankoja, kuvata tai kirjoittaa.. Nyt koitan olla ahkerampi, vaikkakin lähestyvä joulu vähän rajoittaa tänne kirjoittelua, kun jonkin verran tuttuja on tänne löytänyt..
Tänä viikonloppuna meinasin tehdä vaihteeksi vähän joulujuttujakin ja pöydällä tai sen alla näyttäisi olevan kaksi lapasta ja kolme villasukkaa, joissa on kaikissa puikot vielä kiinni eli ovat keskeneräisiä..
 
Viime päivien ehdoton kohokohta oli, kun seikkailin netissä ja törmäsin tällaiseen kuvaan instagramissa:
 
 
Ne, jotka ovat seuranneet blogia jo aiemmin, saattoivat huomata, että kyseessähän on siis minun tekemät sukat, niistä lisää täällä. :) Ihanaa, että sukat ovat mieluisat ja suurkiitos Brädille tästä kuvasta! Olen tosi tosi otettu!
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti