sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Nappiostoksilla netissä

Neuloin kummitytölleni villatakin synttärilahjaksi ja halusin siihen jotkut kivat, vähän erilaiset napit. Ajattelin aluksi puisia kukan mallisia, mutta oikein sopivia ei tullut vastaan. Kävin Oulussa kädentaitomessuilla, mutta siellä olleet puiset napit olivat liian isoja. Mukaan tarttui vain haijastinlankaa ja pitsiteippiä.
Netistä löytyi sitten kukkanappeja, joita tilasin neuletakkia ajatellen.
 

 
Netissä törmäsin myös puisiin handmade-kyltteihin ja ajattelin, että ne olisivat kivaa vaihtelua kankaisille, joita yleensä käytän. Googlettamalla löysin tällaiset:
 


Samassa paikassa oli myös paljon erilaisia kivoja nappeja, joita tilasin samalla. Nyt onkin sitten muutama vaihtoehto siihen neuleeseen: värikkäät kukalliset, valkoiset kukalliset, valkoiset sydän-kantanapit tai puiset sydännapit.. Valinnanvaikeus meinaa iskeä.
Laitan myöhemmin kuvan myös neuleesta, kunhan saan napit valittua ja ommeltua kiinni. Seuraavana vuonna voin sitten käyttää toisenlaisia :)

 
 
Värikkäät napit tilasin Taavanaiselta ja muut Etsystä: http://www.etsy.com/shop/berrynicecrafts. Molemmissa paikoissa kaikki toimi hyvin, vaikkakin tuon Etsyn kanssa meinasi olla aluksi ongelmia maksun suhteen, koska minulla ei ole luottokorttia. Rekisteröitymällä Paypaliin sain tilaukseni sitten maksettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti