lauantai 27. joulukuuta 2014

Mörkö-lapaset

Näiden lapasten ohjeen nähdessäni tiesin, että haluaisin tehdä tämmöiset. Minulla ei kuitenkaan ystävissä tai perheessä olisi ketään, jolle nämä olisin tehnyt. Eräs kaverini, Roosa, on kova muumi- ja Tove-fani, joten tiesin, että hänelle tehdessäni nämä pääsisivät rakastavaan kotiin :)
Olen huomannut, että jos neulon jotain vain "varastoon", en kenellekään erityisesti, niin ne jäävät yleensä vain pyörimään, eivätkä oikein sovi kenellekään. Siksi voin hyvällä omallatunnolla ommella tuon Handmade with love -lapun neuloksiini.


Lankana minulla oli valkoinen ja violetti Nalle ja käytin 2,5mm hiilikuitupuikkoja. Lapaset aloitin Ravelryn mukaan huhtikuussa ja ne olivat valmiit toukokuussa. Jonkun aikaa siis joutuivat odottamaan lahjaksi pääsyä.


Ohje on ilmainen ja löytyy ainakin Ravelrystä: http://www.ravelry.com/patterns/library/morko
Muuten olivat ihan kivat tehdä, mutta mörön kohdalla oli hyvin pitkiä langanjuoksuja, joten piti muistaa kiertää lankaa ja olla kiristämättä liikaa takana kulkevaa lankaa. Tämän takia hieman violettia näkyy läpi tuosta mörön kohdasta. Olen kuitenkin oikein tyytyväinen lopputulokseen ja vielä enemmän tyytyväisyyttäni lisää se, että sain Roosan yllätettyä näillä ja hän tykkäsi lapasista :)

 

2 kommenttia:

 1. Löysin blogisi eilen ja olen ihan hämmästynyt miten taitava olet! Ja mistä keksitkään kaikki ideat.. wau! Jään innolla seuraamaan mitä krksitkään seuraavaksi. Itse en ole kova neuloja, mutta muuten olen jo saanut inspiraatiota blogistasi ja etenkin rautalankatöitä kiinnostaisi kokeilla joskus. -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joululahjaksi tehtyjä juttuja olisi tarkoitus ainakin julkaista seuraavaksi.. Kiva kuulla, että olet saanut inspiraatiota koska se on ollut syy, miksi ylipäätään aloin tätä kirjottaa :)
   Anni

   Poista