keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Heijastinlapasia

Ajattelin tehdä pikkuveljilleni jouluksi lapaset heijastavasta langasta, he eivät kuitenkaan käytä heijastimia niin nämä ovat tyhjää paremmat. Lanka on Red Heartin Reflectiveä ja kaksiin lapasiin meni aikalailla 3 kerää. Tein kylläkin vähän pienemmillä puikoilla. Ajattelin, että paksun langan rei'istä tuulee helposti niin neulon lapasiin vielä vuoret. Tulihan niistä aika paksut, mutta toivottavasti ovat lämpimät ja eihän nyt lapaset kädessä tarvitse mitään pikkutarkkaa tehdä.
Päädyin tekemään lapaset kiilapeukalolla, ajattelin että ne ei olisi niin tönköt paksusta langasta tehdessä.Vuoret neuloin suoraan kiinni lapasiin, poimin silmukoita resorin yläpuolelta ja tein hitusen lapasia pienemmät lapaset.

 
Heijastinlanka ei ollut ihan tasalaatuista, mutta lopputulokseen olin kaikenkaikkiaan kuitenkin melko tyytyväinen :) Varsinkin Facebookin neulontaryhmissä huomaa, kun jotkut jutut tulevat yhtäkkiä hirmu suosituiksi ja moni tekee niitä. Heijastinlankajutut oli tällainen ennen joulua. Itse harvoin tykkään näistä villityksistä, vaikka monet niitä tekevätkin. Nämä heijastinlankajututkaan eivät ihan napanneet, mutta tässä se toimi kyllä.


2 kommenttia:

  1. Täysin samaa mieltä villityksistä Neulonta-ryhmissä! Koitan välttää itse hurahtamasta samaan. :D Mut hei, löysin tänne Neulonta-ryhmän kautta. Itsekin tokan vuoden yliopisto-opiskelija ja saman oloista blogia pidän kamun kanssa. (: Pitäähän tätä sun blogia nyt sit jäädä seurailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Pitääpä tsekata teidänkin blogi!

      Poista