perjantai 1. tammikuuta 2016

Sittenkin ne toiset pintaneulesukat

Nämä sukat olivat jo purkutuomion alla, kuten aiemmin kerroin, mutta loppuviimein lähestulkoon pelastivat joulun! :D Kiire yllätti, kuten joka vuonna ja parhaalle ystävälle lahja oli keksimättä. Yksi hyvä idea tuli kyllä, mutta se oli sellainen, jota en olisi enää ehtinyt toteuttaa.. Ehkä sitten ensi jouluksi tai jo synttäreiksi, joten en paljasta vielä!


Muistin, että nämä sukat olivat jo voiton puolella ja onneksi lopulta löysin tarpeeksi saman väristä lankaa. Aiemmin käyttämäni on 7 veljestä, mutta lähin väri löytyi Citymarketin tarjouksista paljon myöhemmin osaamistani Aapo-langoista, joka on käytännössä samaa lankaa eri nimellä pienemmässä kerässä.


Haluan tehdä sukat aina tietylle saajalle, joten näihin piti saada jotain henkilökohtaista. Meillä oli juuri ollut puhetta silmukoitten jäljentämisestä, joten sain idean kirjailla pohjiin punaiset sydämet.


Olin varsin tyytyväinen lopputuloksiin etenkin, kun olosuhteet otetaan huomioon :D Nämä sopivat lisäksi lahjaan hyvin. Ostin ystävän kattolamppuun sopivan korin, johon laitoin itse tekemääni omenahilloa sekä ison läjän joulukarkkeja ja tietenkin nämä sukat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti