maanantai 22. helmikuuta 2016

Chevalier-lapaset

Jouluksi etsin jotain miehelle sopivaa lapasmallia, joka olisi kuitenkin melko näyttävä. Ihan perusjutut tai yksinkertaiset pintaneuleet eivät nyt kelvanneet. Pienen googlauksen jälkeen löysin nämä chevalier-lapaset. Ohje löytyy siis MadeByMySelf -blogista.


 
Lankana on tummanharmaa 7 veljestä ja käytin 4mm puikkoja. Tein yhden valinnaisen mallikerran lisää pituuteen, mutta ilmankin olisi varmaan pärjännyt. Varret ovat tässä mallissa melko pitkät jo valmiiksi, joten siihen suuntaan ei lisäyksiä kaipaa. 
Malli ei ollut mitenkään vaikea, jos palmikkoa on aiemmin tehnyt. Työläät nämä sen sijaan olivat, kun ohjetta piti lukea joka toinen kerros, eikä paljon ulkoa opittavaa toistoa ollut. Joulukiireessä olisi voinut ehkä sittenkin vähän simppelimmän mallin valita.. Yöunista taisi näihinkin aika uhrautua lopulta.

 
Malli oli kuitenkin sen verran kivan näköinen, että harkitsin tekeväni kenties itsellenikin tällaiset joskus vaikkapa sinapinkeltaisina ( jos muka on aikaa tehdä ohjeesta ja inspiraatiota tehdä itselle.. )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti