sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kuka muu muka-lapaset

Nämä lapaset tein pääasiassa jo loppusyksystä, heti uuden levyn tultua. Oli tarkoitus antaa ne Jarelle joulukuussa, mutta mursin kyynärpääni ja keikka oli seuraavana päivänä siitä, kun pääsin sairaalasta. Lapaset ei ollut paljon kesken, lähinnä toisen kuvion kirjailu loppuun ja peukalo, mutta sekin oli liikaa kun en saanut edes lankaa neulansilmään.. Kerroin kuitenkin, että tulossa on :)
Koska levyn logo oli tälläkertaa hieman pikkutarkempi kuin ennen, tarvitsi tehdä ohuemmasta langasta, jotta saisin kuvion toteutettua. Äitini näki logon jäähallilla eikä uskonut, että saisin sen toteutettua lapasiin. Se ei kuitenkaan ollut niin vaikeaa, kun itsekin aluksi ajattelin.
Lankana käytin Novitan Tico Ticoa. Tein ensin mustat lapaset ja poimin silmukoita, joilla tein tuon kuvio-osuuden edestakaisena kirjoneuleena. Valitettavasti enempää yksityiskohtia en aio kertoa, mutta tässä vielä muutama kuva :)
Käytin lahjaksi saamiani 2,5mm hiilikuituisia puikkoja ja tykkäsin niistä kovasti, sillä niiden kanssa ei tarvinnut varoa vääntymistä tai katkeamista ja ne olivat hieman "tavallisia" lyhyemmätkin. Muuten teen bambupuikoilla, mutta näin ohuina ne meinaavat katketa liian helposti.
Sain lapaset annettua eilisen Himosareenan keikan jälkeen kun olin kotimaisemissa viettämässä synttäriviikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti