keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Laukku tölkin klipseistä

Viimeinkin sain laukkuni tölkin klipseistä valmiiksi. Purin ainakin kahdesti ja aloitin alusta kun en osannut päättää, minkä mallisen haluaisin. Tähän nyt sitten päädyin lopulta :) Malli on siis omasta päästä kun en netistä löytänyt mieluista vaikkakin malleja olikin paljon erilaisia..


Klipsejä tähän meni yhteensä 1168, laukkuosaan 1016 ja kumpaankin hihnaan 76.
 
 
Vuoren ompelin valkoisesta stretch-farkusta, sisälle ompelin vetoketjutaskun sekä kaksi avotaskua. Vuoresta piti tehdä hieman löysä, sillä klipsit elävät vähäsen..
Kiinnitin vuoren vielä laukkuun pohjan kulmista sekä yläreunasta ja vetoketjun vierestä.


10 kommenttia:

 1. Siis tää on aivan järkyttävän hieno laukku! en voi käsittää. Kovasti yritin klipsivirkkaukseen kuukletella ohjetta, mutta ei tullut vastaan.. oletko tämän oppinut jossain kurssilla vai..? tosi kivoja rautalankatöitäkin olet tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! En tiedä onkohan siihen kirjoitettua ohjetta olemassakaan, martoissa kokeneemmat klipsivirkkaajat opastivat alkuun rannekorun kanssa :) Neuvoisin mielelläni mutta taitaa tämän välityksellä olla vähän hankalaa. Katsotaan, jos saisin vaikka joskus postauksen siitä aikaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klipsipostausta odotellessa.;) mukavaa alkanutta vuotta sinulle!

   Poista
 3. Todella hyvän näköinen laukku, itse olen vain tehnyt pipoja ja niihin menee 300-400 kpl. klipsejä, mutta seuraavaksi teen ehdottomasti laukun.
  Suunnitteilla on myös kesämekko johon tulisi virkattu yläosa ja tietenkin näitä klipsejä.

  VastaaPoista
 4. Hei! Näytät olevan taitava käsistäsi. Mietin että kiinnostaisiko sinua ostaa noin 1,4kg tölkin klipsuja? Siitä riittäisi virkattavaa vähäksi aikaa... Itse olen mies ihminen ja ei oikein nuo puikot tahdo pysyä käsissä, niin oikeasta hinnasta olisin valmis niistä luopumaan. Ota yhteyttä jos kiinnostuit.

  VastaaPoista
 5. Onko laukun pohja ja sivut tehty erikseen? Vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki sivut ovat samaa kappaletta (voi tehdä "pyörönä", kuten esim. rannekorun) ja sitten pohja on tehty erikseen ja samoin nuo vetoketjun molemmin puolin olevat kappaleet. Vähän sekavasti tuli, mutta toivottavasti sait jotain selkoa :)

   Poista
 6. Laukkusi on aivam ihana toivoisin ohjetta ja mitä lankaa käytit?

  VastaaPoista
 7. Heip...olisiko mahdollista saada ohjetta?

  VastaaPoista