keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Nopea slipoveri Kelo-langasta

Anteeksi piiitkä kirjoitustauko, oli syksyn ylioppilaskirjoitukset ja heti perään koeviikko, enkä yli kuukauteen tehnyt käsitöitä ollenkaan.. Kirjoitin syksyllä siis uskonnon ja ruotsin. Puikkojen sijasta tekeminen näytti lähinnä tältä..
 
 
Nyt on syysloma ja olen tehnyt jo paljon kaikenlaista :) Suurinta osaa en voi kuitenkaan vielä paljastaa koska ne ovat joululahjoja ja lahjojen saajat saattavat eksyä sivustolle..
Tein tämän slipoverin vuosi sitten mutta en ole saanut aikaiseksi ottaa uutta kuvaa vanhan tuhouduttua..
 
 
Tykkään paljon tästä väristä ja olen ostanut muihinkin töihin samanväristä lankaa ja huomasin ostosreissullakin, että kaupoissa oli aika paljon tämän värisiä vaatteita.
Pahoittelen kuvanlaatua, mutta vesisade ja kiire sai oksankin osumaan naamalle.. Toivottavasti kuitenkin saatte käsityksen neulepaidasta.
 

Yleensä ispiraatio iskee silloin kun aikaa on vähiten tai ei ollenkaan, tällä kertaa siis tietysti koeviikolla. Citymarketissa oli tarjouksessa novitan Kelo- ja Mambo-langat. Ostin keloa tähän slipoveriin ja mamboa villapaitaan (joka ei vieläkään ole tekeillä). Onneksi tätä oli nopea neuloa samalla, kun luki kokeisiin.. Takakappaleen neulomiseen meni yksi ilta, etukappaleeseen toinen ja kolmantena iltana neuloin "hihat" ja yhdistin kappaleet. Ohje on suuresta käsityölehdestä 3/2011.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti