torstai 27. joulukuuta 2012

Arnen ja Carlosin joulupallot


Ostin itselleni etukäteisjoululahjaksi Arnen & Carlosin Joulupallot -kirjan sopivasti ennen kädentaitomessuja. Siellä sain heiltä itseltään nimikirjoitukset kirjan alkulehdille :)
 


 
Pakkohan kirjaa oli päästä testaamaan heti seuraavana päivänä, ja ennen sitä piti vielä neuloa edellinen työ pois puikoilta.. :)


Aloitin tästä "Petteri" -pallosta, koska en halunnut harjoitella yksivärisellä ja tässä kuvio ei sotkeennu silmukoiden lisäämisiin eikä kavennuksiin.. Petteri on siis pallo nro 48. 
Sen jälkeen niitä on alkanut syntyä lisää kun on niin paljon kivoja malleja!
Alun perin oli siis tarkoitus neuloa vain muutama pallo sukkien kanssa pakettiin ja jokunen itselle, lopulta niitä valmistui 17.

 
Tässä vielä tarkempia kuvia niistä omista suosikeistani, jotka jäivät itselle.
  
Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä! Vaikkei olisikaan ennen tehnyt paljoa niin kirjassa neuvotaan tosi hyvin ja siinä on myös selkeät kuvat. Lisäksi kirjasta löytyy edelleenkin jokaisella kerralla jotakin uutta ja mielenkiintoista. Ihmettelin myös, kuinka hyvin pallot oli suunniteltu. Kirjassa sanottiin, että ei saa olla yli 6:n silmukan mittaisia lankajuoksuja, mutta monessa pallossa ei edes ollut montaa paikkaa johon olisi sellaisia tullut.

 

1 kommentti: