tiistai 25. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua!

Hyvää Joulua teille kaikille!
Joulupaketteihinhan meni tänä vuonna siis yhteensä viidet tavalliset miestensukat, yhdet apinasukat, junasukat vauvalle, sydänsukat sekä kahdet palmikkolapaset, lumihiutalelapaset sekä nuottiavainlapaset. Muutamaan lahjaan meni myös joulupalloja, yhteensä 7 kappaletta. Pakettiin päätyivät myös kaksi rannekorua ja iltalaukku tölkin klipseistä sekä yksi rautalankainen pannunalunen sekä myöskin rautalangasta väännetty sipuli. Suurin osa lahjojen saajista saivat myös useampaa sorttia itse tehtyjä joulukarkkeja.
Selatkaa vanhempia tekstejä, jos joku on mennyt ohitse, kaikki ei ole tosin vielä julkaistu joulusalaisuudellisista syistä, joten odotelkaa rauhassa :)
Kiinnitin skaikkiin sukkiin ja myös lapasiin käsityönauhat ja pikkuveljeni tokaisikin lahjat avattuaan että "keneltä sain nämä kaupasta osteetut villasukat?" :D Kyseessähän olivat tietysti minun tekemät sukat, käsityönauha taisi vähän hämätä..

Sain myös itsetehtyjä lahjoja: virkatun korin jossa oli karkkeja, itsetehtyjä joulukarkkeja, kahdet pitsisukat, kirjoneulelapaset sekä "rahapussisukan". Se oli mielestäni hyvä keksintö ja pakettikortissa lukikin, että opiskelijana on opittava säästämään sukanvarteen :D
Tässä vielä kuvia lahjoista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti